Coco (6+/NL) De nieuwe Disney•Pixar film!

Kinderprijs t/m 12 jaar € 7,-

Disney•Pixars Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Stemmen: Wiebe Pier Cnossen, Thijs Overpelt, Ilse Warringa, Ara Alici, Marloes van der Heuvel, Klaas van Kruistem, Saskia Weerstand | Regie: Lee Unkrich

Bekijk hiervan trailer: https://www.youtube.com/watch?v=NbEdBd8igXU

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

za 9 dec 2017 14:00 - 15:50 uur Thermaflexzaal film € 9,00 all-in prijs ?

Wellicht ook interessant voor u

film
za 16 dec 2017 / 19:45 uur Gek van Geluk Plien van Bennekom, Matteo van der Grijn e.a. meer informatie
film
zo 17 dec 2017 / 10:30 uur PeuterPret: De Sneeuwman en de Sneeuwhond (2+) 30 min. voorlezen + 30 min. film + 30 min. knutselen meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden