Aus dem Nichts Diane Kruger, Numan Acar e.a.

Een verhaal over familie, recht en wraak, geïnspireerd op de rechts-extremistische moorden in Duitsland en de daaropvolgende rechtszaak in 2013.

De nieuwe film van Fatih Akin (Gegen die Wand, Auf der Anderen Seite) is geïnspireerd op de rechts-extremistische moorden in Duitsland en de daaropvolgende rechtszaak in 2013. Winnaar van Golden Globe Beste Buitenlandse Film. Hoofdrolspeelster Diane Kruger (Inglorious Bastards) won op het Filmfestival van Cannes de prijs voor beste actrice.

In één tel verandert het leven van Katja voor altijd. Bij een bomaanslag komen haar man Nuri en zoontje Rocco om het leven. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi achtergrond. Tijdens de rechtszaak wordt Katja bijgestaan door Danilo, advocaat en beste vriend van Nuri. Maar na de onverwachte uitspraak van de rechter neemt Katja het heft in eigen handen. Een verhaal over familie, recht en wraak, geïnspireerd op de rechts-extremistische moorden in Duitsland en de daaropvolgende rechtszaak in 2013.

​Cast: Diane Kruger, Numan Acar, Ulrich Brandhoff, Jessica McIntyre | Regie: Fatih Akin | Genre: drama

★★★★ - VPRO Cinema: "Aangrijpende film over verdriet, vooroordelen en gerechtigheid."

★★★ - NRC: "Een intense thriller."​

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur).

 

Reacties & Recensies


di 5 jun 2018 20:15 - 22:00 uur Rabozaal film € 9,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
vr 21 dec 2018 / 16:00 uur De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen Stemmen: Georgina Verbaan, Armin van Buuren e.a. meer informatie
film
vr 21 dec 2018 / 19:00 uur Mary Poppins Returns Emily Blunt, Colin Firth, Meryl Streep e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden