April, May en June | Ladiesnight Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap e.a.

Dit is het ultieme avondje uit met vriendinnen! Het Ladies Night arrangement bestaat uit: een filmkaartje voor de film April, May en June, ontvangst met een glaasje bubbels en een drankje na afloop. Tevens zijn er in de foyer leuke stands aanwezig op het gebied van beauty, fashion en woonaccessoires.

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Genre: drama, komedie | Cast: Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis, Dragan Bakema | Regisseur: Will Koopman

Premièrefilm / geen kortingen (BuurtKadoos-vouchers zijn niet inwisselbaar bij deze film) 

GERESERVEERDE TAFEL BIJ LADIES NIGHT
Heeft u kaarten besteld voor de Ladies Night van April, May en June en wilt u verzekerd zijn van een gereserveerde tafel voor uw gezelschap in de brasserie, dan kunt u deze voor € 2,50 per persoon reserveren. Er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Bezoekt u de Ladies Night bijvoorbeeld met vijf personen, dan dient u tevens vijf maal bij extra's een 'gereserveerde tafel' aan te klikken.

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


di 17 dec 2019 20:15 - 22:15 uur Rabozaal film € 16,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
vr 4 dec 2020 / 19:45 uur Hope Stellan Skarsgård, Andrea Bræin Hovig meer informatie
film
vr 4 dec 2020 / 20:00 uur Made in Italy Liam Neeson, Micheál Richardson e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden