Ladies Night | All You Need is Love (RABOZAAL) Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh e.a.

De Ladies Night in de Rabozaal is uitverkocht. Koop NU uw kaarten in de Thermaflexzaal >>

Dit is het ultieme avondje uit met vriendinnen! Het Ladies Night arrangement bestaat uit: een filmkaartje voor de film All You Need Is Love, ontvangst met een glaasje bubbels, een drankje en nootjes in de pauze en twee hapjes na afloop voor bij de naborrel. Tevens zijn er in de foyer leuke stands aanwezig op het gebied van beauty, fashion en woonaccessoires. DJ Stijn verzorgt de muziek.

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Genre: romantische comedy | Cast: Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh e.a. | Regie: Will Koopman

Premièrefilm / geen kortingen (BuurtKadoos-vouchers zijn niet inwisselbaar bij deze film) 

GERESERVEERDE TAFEL BIJ LADIES NIGHT
Heeft u kaarten besteld voor de Ladies Night van All You Need Is Love en wilt u verzekerd zijn van een gereserveerde tafel voor uw gezelschap in de brasserie, dan kunt u deze voor € 2,50 per persoon reserveren. Er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Bezoekt u de Ladies Night bijvoorbeeld met vijf personen, dan dient u tevens vijf maal bij extra's een 'gereserveerde tafel' aan te klikken.

Let op! Deze film is op ma 3 dec te boeken als Ladies Night, op vr 6 dec is er een première-arrangement bij te boeken en op zo 16 dec is de film te boeken met High Wine. 

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende seizoen 2018-2019 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

 

Reacties & Recensies


ma 3 dec 2018 20:15 - 22:00 uur Rabozaal film € 16,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
zo 17 nov 2019 / 15:30 uur De Brief voor Sinterklaas Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond, Bo Burger e.a. meer informatie
film
di 19 nov 2019 / 19:45 uur Ad Astra Brad Pitt, Tommy Lee Jones e.a meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden