Een relaxed begin van uw zondag

Eenmaal per maand op zondagochtend kunt u in Theater De Leest uitgebreid ontbijten en daarna genieten van een toegankelijke filmhuisfilm, feel good movie of familiefilm. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom in onze brasserie voor het filmontbijt en om 11.00 uur begint de film. Klik hier voor het ontbijtfilmprogramma. 

HET FILMONTBIJT
Het filmontbijt bestaat uit een assortiment van luxe broodjes bruin en wit (hard en zacht), vers gebakken roomboter croissants, krentenbollen, gerookte achterham, gerookte kipfilet, cervelaat, jong belegen boeren kaas, assortiment jamproducten, zoet beleg (chocoladehagelslag, chocoladevlokken, fruithagel), roomboter, smeerboter, gevarieerd fruit, yoghurt, muesli, hard gekookte eieren, koffie, thee, jus d'orange en melk.

DATA ONTBIJTFILMS
De data voor de ontbijtfilms zijn zondag 6 december, zondag 10 januari, zondag 14 febuari, zondag 14 maart en zondag 11 april.

RESERVEREN
In verband met de inkoop van het ontbijt zijn kaarten voor de ontbijtfilms tot de vrijdag voorafgaand aan de ontbijtfilm te reserveren. Daarna is het uitsluitend nog mogelijk om losse filmkaarten te bestellen.
Prijs film inclusief ontbijt: € 19,- per persoon | Prijs film € 9,25 per persoon