Eten & drinken

In verband met de Corona-maatregelen zijn dit seizoen geen Brasserie-arrangementen te verkrijgen. 
Maar we hebben een heel leuk alternatief: het Hartig Bakje en het Zoetig Bakje. Van de hartige of zoete lekkernijen kunt u voorafgaand aan de voorstelling aan uw tafel genieten. U kunt deze ook samen met een drankje mee de zaal innemen en in een speciale houten bak naast uw stoel plaatsen. De bakjes zijn te bestellen op voorstellingspagina's van deze site en kunt u tegelijkertijd met de kaarten voor uw voorstelling bestellen (in stap 1 van het bestelproces, onder 'Maak uw theaterbezoek compleet')

HARTIG BAKJE 

Een assortiment van heerlijke hartige mini breekbroodjes in de smaken bieten/geitenkaas, bierbrood met komijn/mosterd/dille en rode wijn/salami. Daarnaast kunt u een verscheidenheid aan heerlijke hartige mini snackjes verwachten, zoals een mini Italiaans worstenbroodje en een smakelijk olijven of mozzarella-spiesje. Bakkerij van Beijnen staat garant voor deze bourgondische hapjes. Loopt het water u ook in de mond?
Prijs per persoon € 7,00

ZOETIG BAKJE
Een variatie van heerlijke zoetigheden, zoals een macaron, een mini muffin, een mini brownie en een bonbon. De inhoud van het zoetig bakje kan variëren. We laten ons leiden door het overheerlijke aanbod in de vitrine van Bakkerij van Beijnen. Een sublieme traktatie voor de echte zoektekauw!
Prijs per persoon € 4,50


BETALEN IN THEATER DE LEEST
Bij de bars kunt u met uw PIN-pas en met contant geld betalen. Wij accepteren geen coupures van € 200,- en € 500,-.