Theater

Frans Bauer en Sieneke

'n Avond met jou

10 jun ’23 20:15

The Full Monty

M-workx

16 jun ’23 20:15

Starman - The Dutch David Bowie Tribute

Openluchtconcert Raadhuisplein

Halve Zolen Festival Waalwijk
23 jun ’23 20:30

Herdenking Slavernijverleden | incl. film 'Tula, the Revolt'

Organisator: Gemeente Waalwijk

30 jun ’23 19:45 - 22:35

Film

Nieuws

Beperkte parkeermogelijkheden rondom De Leest op 10 juni i.v.m. laatste dag jeugdvierdaagse

In verband met de jeugdvierdaagse is parkeren op het Unnaplein op zaterdag 10 juni niet mogelijk. Ook de woonwijk de Amstel, Vredesplein, Wilhelminastraat, Grotestraat en Stationstraat zijn tot 20.00 uur afgesloten voor verkeer. Wij adviseren je om tijdig in De Leest aanwezig te zijn. Het theater is geopend vanaf een uur voor aanvang.

Voorverkoop nieuw seizoen is gestart!

Koop nu je kaarten voor theaterseizoen 23/24!

Theaterbrochure 23/24

Iedereen die de laatste twee jaar kaarten heeft gekocht voor een voorstelling in Theater De Leest, krijgt zo snel mogelijk onze gloednieuwe brochure op de deurmat. Wegens vertraging bij PostNL zijn de brochures nog niet overal bezorgd.

Starman - The Dutch David Bowie Tribute opent het Halve Zolen Festival 2023

De Tilburgse David Bowie tributeband Starman opent op vrijdag 23 juni het Halve Zolen Festival in Waalwijk. Dit openluchtconcert is geprogrammeerd door Theater De Leest en vindt plaats op het Raadhuisplein in Waalwijk.

Kleinezaalkaart

Voor één bedrag onbeperkt naar theater in kleine zaal