Ga je mee

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Jeans 23'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet de voorstelling 'Jeans 23' in uw agenda. Als u het onderstaande formulier invult ontvangt u een vCard, zodat u de voorstelling eenvoudig in de agenda van uw e-mailprogramma kunt plaatsen.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Wings of Dreams Jeans 23 Rabozaal € 27,50 Exclusief ticketkosten Ticketkosten
€ 0,85 per theaterkaartje in het geval van zelf uitprinten van de kaarten via de website (e-tickets). Maximum € 4,25 per bestelling.
€ 1,50 per theaterkaartje voor het printen van een ticket door de balie bij kaarten ophalen en/of opsturen per post van het kaartje. Maximum € 7,50 per bestelling.
€ 1,00 per filmkaartje voor het printen van een ticket door de balie bij kaarten ophalen en/of opsturen per post van het kaartje en € 0,85 per filmkaartje in het geval van zelf uitprinten van de kaarten via de website (e-tickets). Voor filmkaarten gelden geen maximale ticketkosten.

Ticketkosten zijn een bijdrage in de verwerkings-, bank, en eventuele verzendkosten van kaarten.

Jeans weet elk jaar weer een knallende show met een heel nieuwe sfeer neer te zetten. De 23ste aflevering van deze onverwoestbare theaterformule heet ‘Wings of Dreams’. Ook nu nemen de vierkoppige Jeansband en de acht solerende jonge theatertalenten u mee op een reis langs prachtige ballads, ont-roerende duetten en energieke (pop)songs. Van even geleden, maar ook van nu.

www.jeanscompany.nl


inclusief pauzedrankje

Theater De Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
Telefoonnummer kassa: 0416-331751
E-mail: info@deleest.nl
Theaterprogramma aanvragen
Wilt u alles thuis rustig op
uw gemak na kunnen lezen, dan kunt u gratis ons theaterprogramma aanvragen »
Inschrijven nieuwsbrief Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over
De Leest? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief »